👍----9.4/10 Kiyoh beoordelingen👍----Gratis verzending boven 50€👍----Verzending in luxe doosje👍----14 dagen zichttermijn👍----niet goed geld terug👍

Betekenis van edelstenen

Lees hier de bijzondere betekenis van de diverse edelstenen.

Agaat:  Bevordert concentratie en logisch denken. Brengt balans en harmonie.

 Amazoniet:  Rustgevend, zorgt voor evenwichtigheid en innerlijke vrede.

Amethyst:  Bevordert innerlijke rust, ondrsteunt meditatie en balans. De steen heeft een kalmerende werking en vermindert angst.

Aventurijn:  Kalmerend, brengt de gedachte tot rust. Bevordert ontspanning en herstel.

Aqua Marijn:  De steen maakt tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Hij verscherpt de waarneming en
bevordert zelfexpressie.

Bergkristal:  Zorgt voor helderheid, helpt de gedachten te ordenen en om problemen op te lossen.

 Blauwe kwarts: De steen heeft een algeheel regulerende werking, geeft opladende energie. Hij beschermt tegen straling. Werkt positief en ondersteunend bij herstel na ziekte. Hij is uitstekend om wanorde te verhelpen, schenkt geestelijke helderheid en zelfdiscipline.

Calciet:  Versterkend, stabiliserend. Bevordert zelfvertrouwen.

Carneool: De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen. Zorgt voor moed en maakt standvastig. De steen trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel op te lossen.

Chalcedoon:  Versterkt het bewustzijn en vreugde in het contact.

 Citrien:  Bevordert individualiteit en zelfverzekerdheid. Het geeft energie, levensvreugde en levensmoed.

Haviksoog: De steen is kalmerend en maakt krachtig. Hij geeft inzicht en overzicht. De steen zorgt dat je voor elk probleem een oplossing ziet.

Hematiet: De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen.

Howliet:  Zorgt voor zelfstandigheid en ontspanning.

Jade:  Beschermt tegen ongeluk. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten.

Jaspis:  Steen maakt daadkrachtig en strijdlustig, versterkt uithoudingsvermogen en geduld.

 Labradoriet: Rustgevend, versterkt de intuitie. De steen brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert de fantasie en creativiteit.

Lapis Lazuli: De steen geeft innerlijke rust en vrede. Versterkt het zelfbewustzijn. Bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke- en liefdesrelaties.

Lavasteen: De steen vergroot de wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden.

Maansteen:  De steen bevordert de intuïtie en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven.
Geeft inspiratie en succes.

Onyx:  Kracht en steun in tijden van stress. Bevordert doorzettingsvermogen en stimuleert analytisch denken.Bevordert en versterkt het zelfbewustzijn.

Opaliet:  Versterkt levensvreugde en optimisme. Maakt creatief en stimuleert een interesse in kunst.

Prehniet:  De steen bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving. Verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen.

Rookkwarts:  De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren. Bevordert concentratie en heldere gedachten.

 Rozenkwarts:  Opent het hart om liefde te ontvangen en liefde te geven. Bevordert zelfacceptatie en stimuleert creativiteit en fantasie.

Sodaliet:  De steen bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Is bemoedigend en bevordert helder bewustzijn.

Tijgeroog: De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen geeft kracht, moed en vertrouwen.

Toermalijn: De steen aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling, stress en spanningen. Hierdoor werkt de steen ontspannend, vergroot de vitaliteit en bevordert logisch rationeel denken.

Turkoois: De steen brengt evenwicht, werkt kalmerend en zorgt voor innerlijke rust. De steen werkt ook vitaliserend bij uitputting.

Valkenoog:  Zorgt voor overzicht; helpt bij moeilijke beslissingen.

UA-82360522-1