👍----9.4/10 Kiyoh beoordelingen👍----Gratis verzending boven 50€👍----Verzending in luxe doosje👍----14 dagen zichttermijn👍----niet goed geld terug👍

Wij proberen de sieraden altijd zo snel mogelijk te bezorgen, in de regel op de volgende werkdag. Dit is ook afhankelijk van de postbezorging die vooral in drukke periodes wat trager kan zijn. De kosten binnen Nederland zijn 2,00€ per bestelling en gratis bij een bestelling van 50,00€ of meer. In Europa bedragen de kosten 3,50€ per bestelling en gratis bij een bestelling van 50,00€ of meer.

Wij willen graag dat je tevreden bent met de sieraden van ELLEN MEIJER handmade jewelry. Bevalt een artikel toch niet? Dan kan het artikel binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling geretourneerd of geruild worden, mits de sieraden ongedragen en onbeschadigd zijn, en het in originele en onbeschadigde verpakking is verpakt. Stuur ons een mail naar ellen@ellen-meijer.nl onder vermelding van je ordernummer en naam, en geef aan welk sieraad je wilt retourneren. Wanneer wij de sieraden hebben ontvangen, zullen wij jouw retour binnen 7 dagen verwerken en vergoeden dan wel omruilen.

Retouren kunnen worden verstuurd naar onderstaand adres:

ELLEN MEIJER
Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum
Nederland

Vermeld bij de retourzending duidelijk om welk ordernummer het gaat.

KOSTEN RUILEN/RETOUREN
Je betaalt zelf de retourkosten bij het postkantoor. Indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen, neemt ELLEN MEIJER de kosten van een retour voor haar rekening. 

UA-82360522-1