👍----9.4/10 Kiyoh beoordelingen👍----Gratis verzending boven 50€👍----Verzending in luxe doosje👍----14 dagen zichttermijn👍----niet goed geld terug👍

Over ons

Ellen Meijer ontwerpt en maakt sieraden met zowel een classy, boho chic als trendy uitstraling.
De sieraden worden inmiddels in meer dan 80 winkels in binnen- en buitenland verkocht.
Wij maken veel gebruik van edelsteen. Alle stenen zijn mooi en bijzonder en van hoge kwaliteit. Zij worden met zorg uitgezocht en komen vanuit de hele wereld. Elke steen heeft zijn eigen betekenis. Ook hoort elke steen bij een sterrenbeeld.

Verder wordt er voor de sieraden gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en van andere natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld buffelhoorn, zoetwaterparel, hout, schelp en parelmoer.  Alle oorbellen en kettingen worden handgemaakt in ons atelier in Hilversum. Wanneer je als winkel geïnteresseerd bent om dit merk te voeren, neem dan contact met ons op: ellen@ellen-meijer.nl of 06-52663615

 

​Wij kunnen dan de inloggegevens voor onze wholesale website opsturen. Ook kan je de collectie bekijken in de showroom van ELLEN-MEIJER.

Iedereen is welkom in onze showroom.
Wij zijn gevestigd in het Hilversum Business Centre (HBC), Zeverijnstraat 6, 1216 GK Hilversum. Hier is ook ons atelier/kantoor samen met Chic le Freak.
Graag even bellen wanneer je langs wilt komen (06-52663615).

 

UA-82360522-1