👍----9.4/10 Kiyoh beoordelingen👍----Gratis verzending boven 50€👍----Verzending in luxe doosje👍----14 dagen zichttermijn👍----niet goed geld terug👍

Parel oorbellen

De parel oorbellen in combinatie met ornament zijn stijlvolle juweeltjes. De oorbellen  zijn nikkelvrij en anti-allergisch. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over huidirritatie en huiduitslag. De parels zijn natuurproducten waardoor wij kritisch zijn voor de juiste kwaliteit.  Daardoor kan je ze natuurlijk voor elke gelegenheid gebruiken. Je zult vervolgens altijd trendy voor de dag komen en de aandacht trekken.

Draag ze bijvoorbeeld prive, zakelijk op een feest, overal komen ze tot hun recht. De basis is stainless steel met een gouden of zilveren plating. Daardoor blijven de oorhangers lang mooi. Wij testen daarom onze sieraden op verkleuring en gebreken. Dus, mocht je niet tevreden zijn, laat het horen. Wij lossen het graag op.

Zoetwaterparels

Zoetwaterparels worden gekweekt in zoetwatermeren in onder andere China, Indonesië, Japan en Amerika. De zoetwater parels die verkocht worden zijn allemaal gekweekte parels.  De mosselschelpen worden geopend. Vervolgens worden er meerdere stukjes weefsel in de zachte delen van de mossel geplaatst. Dit irriteert de mossel en als een reactie op deze indringer maakt de mossel als reactie laagjes parelmoer aan.

Vervolgens ontstaat in een periode van 12 maanden tot max 6 jaar een parel. Ten eerste opgebouwd uit meerdere lagen parelmoer. De natuurlijke parelkleuren van de zoetwaterparel zijn. Ivoorwit, zalmroze, lavendel roze en bleek grijs. De binnenkant van de mosselschelp bepaalt de uiteindelijke natuurlijke kleur van de parel. In tegenstelling tot een dure natuurparel is deze parel anderzijds een mooi alternatief.
Samengevat koop je dus al met al een mooi sieraad!

UA-82360522-1