Oorbellen met rookkwarts en hanger rhodium (zilverkleur) of goud

,

Ø edelsteen: 1,2 cm. Lengte oorbel: 4,5 cm. | Verkrijgbaar in goud of rhodium (zilverkleur). | Met nikkelvrij, anti-allergisch haakje | Verpakt in luxe doosje |

Rookkwarts is een kwarts-variëteit. De kleur is rookbruin tot bijna zwart, doorschijnend. Heel donkere varianten worden morion genoemd. De kleur van rookkwarts ontstaat dus lang nadat de kristallen gevormd zijn en kan enige miljoenen jaren in beslag nemen

In de Oudheid waarschuwde deze steen de soldaten in strijd als hij donker verkleurde. Rookkwarts wordt nu nog gebruikt voor rozenkransen en crucifixen.

Er wordt een aantal geneeskrachtige werkingen aan rookkwarts toegekend; het zou helpen tegen spijsverteringsklachten, stress, verdriet en helpen bij een kinderwens. Volgens diverse literatuur hoort het mineraal bij het sterrenbeeld: Weegschaal.

34,95

Product ID: 1940 Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,
Bewerking

,

Lengte

Steen

Samenstelling

Verpakt

Verzendkosten

Zichttermijn

2 weken

Klantenservice

Oorbellen met rookkwarts en hanger rhodium (zilverkleur) of goud

2 beoordelingen voor Oorbellen met rookkwarts en hanger rhodium (zilverkleur) of goud

  1. Marjolein, Apeldoorn

    De oorbellen werd goed en snel geleverd en zien er prachtig uit

  2. Marleen, Veghel

    Nog mooier dan op de foto!
    Ik heb nu een aantal keer oorbellen besteld, en elke keer ben ik zo blij, ze zijn in het echt nog mooier dan op de foto! In een mooi doosje, snel geleverd en het past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ik ga zeker vaker bestellen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *